Ένταση στον αέρα με Βαλάντη – Κατερίνα Καινούργιου: «Κάντε παιδάκια, να προσφέρετε κάτι παραπάνω»


Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Βαλάντη με αφορμή την αγωγή που ετοιμάζεται να καταθέσει ο τραγουδιστής εναντίον του συμβούλου ψυχικής υγείας, Γιώργου Λάγιου.

Η συζήτηση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Βαλάντη κινήθηκε σε υψηλούς τόνους από το πρώτο δευτερόλεπτο. «Γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό; Με ξέρεις τόσα χρόνια, έχεις έρθει εδώ τόσες φορές, ήσουν γλυκύτατος άνθρωπος. Μέσα στο Survivor δεν σε αναγνωρίζαμε Βαλάντη μου» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να πάρει την απάντηση: «Άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Και από το δικό σας και από τους συνεργάτες σας».

Λίγο αργότερα, φανερά ενοχλημένος από τις επικρίσεις για τη συμπεριφορά του όσο βρισκόταν στο ριάλιτι, ο τραγουδιστής επέμεινε: «Θα μπορούσατε να έχετε μια επιείκεια σε έναν άνθρωπο που όπως λέτε τόσα χρόνια σας φερόταν μια χαρά και πέρναγε τόσες κακουχίες εκεί μέσα. Να απαντήσει ο κύριος σύμβουλος ψυχικής υγείας γιατί δε σχολιάζει και τις συμπεριφορές των υπόλοιπων παικτών. Όπως κρίνατε εμένα, να κρίνετε και τους υπόλοιπους…Ναι θα νιώσω καλύτερα».

«Αυτά που είπατε για τον Σοϊλέδη για παράδειγμα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είπατε για μένα. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Δεν ήσασταν δίκαιοι» ανέφερε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής για τον Γιώργο Λάγιο και την Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε σε ακόμα πιο έντονο ύφος: «Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ».

Η αναφορά στα παιδιά προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είπε: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δεν μπορώ. Τι σημαίνει; Ότι δεν προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε» με τον τραγουδιστή να ανασκευάζει τη δήλωσή του:

«Όχι, λάθος διατύπωση. Συγγνώμη αν το καταλάβατε έτσι. Είπα ότι επειδή έχω παιδάκια θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί. Όπως και εσείς θα ήσασταν πιο προσεκτικοί» είπε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια