Βαλάντης:«Ήταν στημένο! Το είχαν στήσει έτσι ώστε να μην μπορώ να πω όχι»

 


Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Βαλάντης το πρωινό του Σαββάτου στο MEGA. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην κόντρα και την αγωγή στον Γιώργο Λάγιο ενώ απάντησε και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδικότερα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με στεναχώρησε πάρα πολύ η συμπεριφορά της κυρίας Καινούργιου. Είχαμε κλείσει μια τηλεφωνική συνέντευξη ενός 15λέπτου, προσωπική, με εμφάνισε στον αέρα και με ρώτησε αν θα ήθελα να συνομιλήσω με τον Γιώργο Λάγιο γιατί, όπως κατάλαβα, τον είχαν ήδη έτοιμο. Εγώ δεν ήθελα να φανώ αγενής στην τηλεόραση. Αναγκάστηκα μόνο να τον ακούω και μπήκα κάποια στιγμή στη συζήτηση γιατί δεν άντεχα και αυτό ήθελαν. Ήταν όμως άτιμο από την πλευρά της εκπομπής και της κυρίας Καινούργιου».

«Ήταν στημένο! Αυτό κατάλαβα, το είχαν στήσει έτσι ώστε να μην μπορώ να πω όχι ή, αν έκλεινα το τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή λέγοντας πως δεν μιλάω, θα ήμουν αγενής και θα έλεγαν πάλι αυτά που συνηθίζουν να λένε».

¨Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αισθάνομαι πολύ πολύ άσχημα. Απορώ πως βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τις ζωές των άλλων και να βγάζουν λεφτά πάνω στις ζωές των ανθρώπων που κάτι παράγουν και κάτι δημιουργούν σε αυτόν τον χώρο» συμπλήρωσε ο Βαλάντης μιλώντας στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού και το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια