Λύση στα προβλήματα επικοινωνίας στην Κάρπαθο ζητά ο Μ.Κόνσολας

konsolas 3

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με παρέμβασή του στον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, κ. Κωνσταντίνο Μασσέλο, ζητά να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολίτες και επιχειρήσεις σε περιοχή των Πηγαδίων Καρπάθου με τις συνεχείς βλάβες στην τηλεφωνική τους σύνδεση και στη σύνδεση τους με το διαδίκτυο.

Ο κ. Κόνσολας τονίζει ότι η κακή ποιότητα των συνδέσεων συνδέεται με χαρακτηριστικά, όπως η χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ σε VDSL γραμμές, με συχνές διακοπές στη σύνδεση με το διαδίκτυο αλλά και βλάβες στο δίκτυο σταθερής  τηλεφωνίας.

Αναφέρει ότι οι επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, πρόκειται για τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία και επιπλωμένα δωμάτια ή διαμερίσματα, γεγονός που έχει πολλαπλές και αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία τους.

Ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι με το νόμο 2867/2000 ενισχύθηκε ο ρυθμιστικός, εποπτικός και ελεγκτικός ρόλος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και ζητά  την άμεση παρέμβασή της για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια