Κάλυμνος: Πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της και κατέληξε με χειροπέδες


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κάλυμνο με μία 19χρονη κοπέλα να ανεβαίνει έναν αδιανότητο Γολγοθά. Η νεαρή πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να καταγγείλει τον βιασμό της και όχι μόνο δεν βρήκε την συμπαράσταση των Αρχών, αλλά έφυγε χωρίς καν να καταθέσει μήνυση.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της Σταματία Μάρκου οι αστυνομικοί της είπαν να φύγει γιατί θα βρει τον μπελά της. «Ξύπνησε μνήμες της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη. Μία κοπέλα που τόλμησε να καταγγείλει τον βιαστή της και έλαβε απάντησε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου “μην προχωρήσετε σε μήνυση, θα βρείτε και εσείς τον μπελά σας. Αφήστε να τον καλέσουμε εμείς να του κάνουμε συστάσεις και παράπονα για να μην το ξανακάνει”. Δεν της επέτρεψαν να καταθέσει μήνυση. Τη φόβισαν για να μην προχωρήσει στη μήνυση» είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

Οδηγείται με χειροπέδες στον εισαγγελέα Κω»

Η 19χρονη αναγκάστηκε να έρθει στην Αθήνα για να υποβάλλει μήνυση, αλλά όταν επέστρεψε στο νησί, όπου είναι φοιτήτρια, έζησε ακόμα τραγικότερες στιγμές, που κατέληξαν στη σύλληψή της!

«Αναγκάστηκε και ήρθε στην Αθήνα και μετά επέστρεψε στο νησί. Είχε δεχτεί απειλές από τον φερόμενο βιαστή. Χθες η αδεφή του φερόμενου την έσυρε από τα μαλλιά, μετά από δική μου παρέμβαση κατατέθηκε μήνυση. Επί τρεις ώρες οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να την πείσουν να μην καταθέσει μήνυση. Θα αναγκαστούμε να έρθουμε να σας συλλάβουμε, θα σας μηνύσει και εκείνη της έλεγαν. Τέτοιου είδους ψευτονταήδες πρέπει να απομονωθούν. Υπέβαλλε μήνυση η αδερφή και της έβαλαν χειροπέδες, οδηγείται στον εισαγγελέα Κω» ανέφερε η κ. Μάρκου.Πηγή:newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια