Σε συντήρηση των Σχολικών Συγκροτημάτων της Κρεμαστής προχώρησε ο Δήμος


Εργασίες συντήρησης των Σχολικών Κτιρίων της Κρεμαστής πραγματοποιήθηκαν από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών στα πλαίσια εργολαβίας.

gold+&+silver+banner+lockdown

Στο Δημοτικό Σχολείο έγιναν εκτεταμένες εργασίες στους χώρους υγιεινής των μαθητών, καθώς και χρωματισμός του εσωτερικού χώρου του σχολείου και του εσωτερικού αίθριου, ενώ στεγανοποιήθηκε και ο εσωτερικός διακοσμητικός καταρράκτης.

Στο Νηπιαγωγείο Κρεμαστής επιλύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα αφού αποκαταστάθηκε η μόνωση των αιθουσών διδασκαλίας.

Τέλος, στο Γυμνάσιο Κρεμαστής επιδιορθώθηκαν τμήματα των εξωτερικών και αντικαταστάθηκε το από χρόνια φθαρμένο δάπεδο του Α' ορόφου με νέο, ενώ παράλληλα έγιναν και εργασίες χρωματισμού σε αίθουσες διδασκαλίας. Άμεσα θα επιλυθεί το πρόβλημα που είχε προκύψει με τον καυστήρα όπως επίσης θα εκπονηθεί η μελέτη πυρασφάλειας που μας ζητήθηκε.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών Τηλέμαχος Καμπούρης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στη δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη εχουμε στρέψει όλη μας την προσοχή στη βελτιώση των σχολικών μας εγκαταστάσεων που είχαν χρόνια να συντηρηθούν και να περιποιηθούν. Έπεται μεγάλη συνέχεια από παρεμβάσεις σε ολο το νησί. Προφανώς δεν εχουμε το μαγικό ραβδί αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο και τα καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό. Μάρτυρες μας οι ίδιοι οι μαθητές. Γι αυτούς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και όρεξη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια