13η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά


Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», διοργανώνει τη «13η Γιορτή Μουσικής» την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στο Άλσος Αγίου Σουλά.

Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) η Γιορτή Μουσικής έχει εξελιχθεί σε ένα μουσικό φεστιβάλ με διάφορα είδη μουσικής, ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς.

Για τη συμμετοχή οι φίλοι μουσικοί μπορούν να τηλεφωνούν στο 6945566466 ή στο email ampernalli@gmail.com γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το είδος μουσικής που παίζουν.

Θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση από το Δημαρχείο Ρόδου στις 18:30, με επιστροφή το βράδυ, σε συνεργασία με τη ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Πεταλούδων Ρόδου (Κ.Ε.ΠΕ.Α. – Κ.Π.Ε. ) ένα εργαστήριο παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτιού με χρήση υλικών και εργαλείων φιλικών προς το περιβάλλον, όχι όμως με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά διασκεδάζοντας. Η δράση είναι σχεδιασμένη στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Παραγωγή Ανακυκλωμένου χαρτιού και Βιβλιοδεσία» του ΚΕΠΕΑ/ΚΠΕ Πεταλούδων σε συνεργασία με τον παραδοσιακό τυπογράφο της Ρόδου κ. Νίκο Χατζηκαλημέρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες της επίδειξης καθώς και για την όλη δράση θα αξιοποιηθεί εκπαιδευτικό πακέτο, χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ & Μαίρης Σταματίου το οποίο και θα γίνει δωρεά στον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου “Το Αμπερνάλλι”.

Μετά τις 20:00 θα ξεκινήσουν οι συναυλίες, από τους μουσικούς και τα διάφορα μουσικά σχήματα: παραδοσιακή, λαϊκή, σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια