Αντώνης Καμπουράκης: «Η Ρόδος είναι ο ιδανικότερος τόπος»


Στη Ρόδο φιλοξενείται το διάστημα από 19 έως 23 Ιουνίου η 26η Συνάντηση της Διεθνούς Εταιρείας για τη Μελέτη της Ανάπτυξης της Συμπεριφοράς (ISSBD), με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών και επιστημόνων  απ’ όλο τον κόσμο.

gold+&+silver+banner+lockdown

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και ότι την τελευταία φορά έλαβε χώρα στο Queensland της Αυστραλίας το 2018. Η επόμενη διοργάνωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το 2020, αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Για τη φιλοξενία της φετινής διοργάνωσης, έθεσαν υποψηφιότητα πολλοί γνωστοί προορισμοί ανά τον κόσμο, ενώ κατάφερε να προκριθεί η Ρόδος, που έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια, συγκεντρώνει και πάλι τα μέλη της “ISSBD-International Society For The Study Of Behavioural Development” και μεταξύ αυτών καθηγητές από τα σπουδαιότερα πανεπιστήμια, όπως το Harvard, το Yale, το Berkeley κ.α.   

Στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, συμμετείχε την Κυριακή 19 Ιουνίου ο Δήμαρχος, κ. Αντώνης Καμπουράκης. Απευθύνοντας χαιρετισμό στους διοργανωτές και συμμετέχοντες, δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή η επιλογή της Ρόδου για τη διεξαγωγή της 26ης Συνάντησης της Διεθνούς Εταιρείας για τη Μελέτη της Ανάπτυξης της Συμπεριφοράς (ISSBD), ενώ σημείωσε ότι το νησί είναι ο ιδανικός τόπος για τη φιλοξενία τέτοιων σημαντικών διοργανώσεων. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια