Αναβαθμίζονται οι εξωτερικοί χώροι σε Αρχάγγελος, Μάσσαρη και Μαλώνα


Η αναβάθμιση και ο εξωραϊσμός των κοινόχρηστων χώρων στις Δημοτικές Κοινότητες Αρχαγγέλου-Μαλώνας-Μασσάρων, αποτελεί άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.
▪ Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση προμήθειας Αστικού Εξοπλισμού,τοποθετώντας νέα παγκάκια στις Κοινότητες Αρχαγγέλου-Μαλώνας-Μασσάρων, και στο παραλιακό μέτωπο (Στεγνά και Χαράκι).

▪ Κάνοντας χρήση της προμήθειας για Ξυλεία της Δημοτικής μας Ενότητας, συντηρήσαμε όλα τα παλιά και φθαρμένα παγκάκια, καθιστώντας τα πλήρως λειτουργικά.

▪ Απο την προμήθεια της Ξυλείας μας κατασκευάστηκαν τέσσερις ξύλινες στάσεις λεωφορείων στην Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου, στις περιοχές: Πλατεία Ηρώων, πρώην υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας, επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου(Μουνουρούλια), και στον Άγιο Γεράσιμο, έχοντας την βοήθεια του εργατοτεχνικού προσωπικού του ΚΤΕΛ ΡΟΔΟΥ, και προσφέροντας στους μαθητές μας αλλά και στο επιβατικό κοινό καλύτερη φύλαξη και προστασία κατά την διάρκεια της αναμονής τους στην στάση.

▪ Τοποθετήθηκαν επίστυλοι απορριμματοδέκτες χωρητικότητας 35 λίτρων, γαλβανισμένοι ώστε να προστατεύονται από την διάβρωση.

Είναι κατάλληλοι για πάρκα, πλατείες, πεζοδρόμια και σχολεία, έχουν καλαίσθητο σχεδιασμό που αναβαθμίζει το περιβάλλον και υψηλή ανθεκτικότητα σε αναφλέξεις.

▪ Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός,τα κλαδέματα και ο ευπρεπισμός των δημόσιων χώρων.

"Μεθοδικά και με σωστό προγραμματισμό συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας έτσι ώστε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς, έχοντας ως κύριο στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, Γεώργιος Πατσάης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια