Παραιτήθηκε και επισήμως ο Διοικητής του «Ανδρέα Παπανδρέου»


Παρελθόν αποτελεί πλέον για το Νοσοκομείο Ρόδου ο Γρηγόρης Ρουμάνης, καθώς το μεσημέρι παρέδωσε και τυπικά την διοίκηση του Ιδρύματος στον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Στέλιο Καραταπάνη, που θα εκτελεί χρέη διοικητή μέχρι τον ορισμό νέου από το υπουργείο Υγείας και αποχαιρέτησε το προσωπικό.

gold+&+silver+banner+lockdown

Ο Γρηγόρης Ρουμάνης υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου μετά από 2,5 χρόνια, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Πληροφορίες ωστόσο τον έφεραν να αποχωρεί υπό το βάρος προβλημάτων, τα οποία αναμένεται να γίνουν οξύτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως η έλλειψη νοσηλευτών και οι μεγάλες ελλείψεις σε κάποιες ιατρικές ειδικότητες.

«Εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο», είπε στους δημοσιογράφους λίγο πριν παραδώσει τη διοίκηση του Ιδρύματος και ευχαρίστησε το προσωπικό που υπερέβαλε εαυτόν τα 2,5 δύσκολα χρόνια της πανδημίας και όσους στήριξαν το Νοσοκομείο με οποιονδήποτε τρόπο όπως την Περιφέρεια, το ΕΚΑΒ, τον Ερυθρό Σταυρό, συλλόγους και εθελοντές καθώς και όσους έκαναν μικρές και μεγάλες δωρεές.

«Το Νοσοκομείο δεν θα πρέπει να απαξιώνεται για τις προσωπικές ή κομματικές επιδιώξεις κάποιων», είπε για να προσθέσει ότι χάρη στις τεράστιες προσπάθειες του προσωπικού-η έλλειψη του οποίου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα- το νοσηλευτικό ίδρυμα συνέχισε να λειτουργεί μέσα στην πανδημία, να ανανεώνει τον εξοπλισμό του και να δρομολογεί έργα όπως οι παρεμβάσεις στις κτιριακές υποδομές που θα φανούν το επόμενο διάστημα.

«Δεν μετανιώνω γι αυτά που έκανα, αλλά γι αυτά που δεν πρόλαβα να κάνω», είπε ο Γρηγόρης Ρουμάνης, για να προσθέσει ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. «Αν κάποιοι αποτελούν βαρίδια, θα συνεχίσουν μέχρι τον πάτο», δήλωσε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος πάντα επεδίωκε να αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Πηγή: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια