Ανέλαβε καθήκοντα στο Νοσοκομείο της Κω η νέα Παθολόγος


Με την νέα γιατρό στο Νοσοκομείο της Κω, την Ειδική Παθολόγο Χριστίνα Χρονά επικοινώνησε χθες, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Χαρούλα Γιασιράνη για να την καλωσορίσει και να της ευχηθεί καλή αρχή στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κω.
Αφού συζήτησαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, διάφορα ζητήματα του νοσοκομείου, η Αντιπερειφερειάρχης ευχαρίστησε την κ. Χρονά για τη μετάβαση της στο νησί, από την Αθήνα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κοινωνία και οι ασθενείς της Κω.

Συγκεκριμένα, η Ειδική Παθολόγος μεταβαίνει στην Κω από το Κέντρο Υγείας Παγκρατίου, όπου υπηρετεί, για τη μετακίνηση της οποίας χρειάστηκε οι υπόλοιποι γιατροί του Κ.Υ. να αλλάξουν τις προγραμματισμένες θερινές άδειες τους, ώστε να καλύψουν το κενό.

«Χαιρόμαστε που υπάρχουν ευσυνείδητοι και άξιοι λειτουργοί που διαλέγουν τον δύσκολο δρόμο, προκειμένου να αποτελέσουν μέρος της λύσης στα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας. Θα μας βρίσκουν πάντα στο πλευρό τους, να συνεργαζόμαστε και να στηρίζουμε δημιουργικές διεξόδους στα εύκολα και στα δύσκολα» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Χ. Γιασιράνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια