Απόφαση για κάλυψη θέσεων σχολικών καθαριστριών από το Δήμο Ρόδου


Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως το Σωματείο σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, κατάφερε και φέτος να διατηρήσει τον ίδιο αριθμό προσλήψεων για την κάλυψη των θέσεων των σχολικών καθαριστριών.

Μέσα από μια μεγάλη συνεργασία που είχαμε, αλλά και με την έμπρακτη στήριξη του Αντιδημάρχου κου Καρίκη Στράτου, που για άλλη μία χρονιά έκανε πράξη τις δεσμεύσεις του προς εμάς, αλλά και του Δημάρχου Ρόδου, κου Αντώνη Β. Καμπουράκη, διατηρήθηκαν οι 189 θέσεις, εκ των οποίων οι 160 είναι πλήρους απασχόλησης, για τις οποίες το κόστος επιβαρύνεται ο ίδιος ο Δήμος, από τους ελάχιστους πανελλαδικά που έχουν προβεί σε τέτοια απόφαση, γεγονός που αποδεικνύει τη συνεργασία που έχει το Σωματείο μας με τους παραπάνω φορείς αλλά και τη δυναμική που έχει αναπτύξει στο σύντομο χρονικό διάστημα της ύπαρξής του.

Το επόμενο διάστημα το Σωματείο θα ενημερώσει τα μέλη του για την έναρξη κατάθεσης των αιτήσεων. Το Σωματείο σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ρ θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων του για να μετατραπούν οι συμβάσεις μας σε αορίστου χρόνου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια