Συναυλία Αυγουστιάτικης Πανσελήνου την Παρασκευή


Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου παρουσιάζει για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο τη συναυλία «Με Έμπνευση το Φεγγάρι», με την στήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και της ΔΕΡΜΑΕ Ρόδου. Μουσικές δημιουργίες που είναι εμπνευσμένες και γράφτηκαν για το Φεγγάρι, για φωνή, κλαρινέτο και πιάνο.

gold+&+silver+banner+lockdown

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ρόδου και την Κυριακή 14 Αυγούστου στις Πηγές της Καλλιθέας, στις 21:30.

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει τραγούδια και συνθέσεις από την κλασική εποχή έως τη σύγχρονη, αλλά και παραδοσιακό τραγούδι. Από το Σεληνόφως του Κλωντ Ντεμπυσσύ, το Τραγούδι στο Φεγγάρι του Αντονίν Ντβόρζακ, το Moon River του αμερικανού συνθέτη Henry Mancini, την τριλογία του φεγγαριού του Έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, Χάρτινο το Φεγγαράκι, Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι, Το Φεγγάρι είναι κόκκινο, έως το παραδοσιακό τραγούδι Με το Φεγγάρι περπατώ.

Τραγουδάει η υψίφωνος Ελευθερία Ζαράκη, κλαρινέτο παίζει ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου. Στο πιάνο και τη μουσική επιμέλεια η Λουίζα Κουλά.

Είσοδός Ελεύθερη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια