Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός σε ηλικία 65 ετών


Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook αλλά και το Instagram, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. 

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….», έγραψε στην ανάρτησή του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 διατηρούσε συνεργασία με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια και αφηγήσεις. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Επιπλέον, υπήρξε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Ασχολήθηκε – μεταξύ άλλων – και με την πολιτική. 

Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε σε δημοφιλείς σειρές όπως οι: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Άκρως Οικογενειακόν», «Τα Μαχαιρώματα», «Πολυκατοικία», «Τμήμα Ηθών» κ.α. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια