Συνάντηση Χατζημάρκου-Κόνσολα για τα προβλήματα των Περιφερειών


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν, σήμερα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου και Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, κ. Μάνο Κόνσολα.

gold+&+silver+banner+lockdown

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο τον προσεχή Νοέμβριο.

Συμφωνήθηκε, πριν από την έναρξη του συνεδρίου, να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τους βουλευτές-μέλη της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης των Περιφερειών μέσα από τη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού. Στο πλαίσιο της παραπάνω κοινής συνεδρίασης, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες των περιφερειών, καθώς και των νησιωτικών και ορεινών περιοχών αυτών, ενώ θα κατατεθούν προτάσεις και πολιτικές για τις αναπτυξιακές τους προτεραιότητες.

Ο Μάνος Κόνσολας χαρακτήρισε σημαντικό γεγονός τη διοργάνωση του συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στα Δωδεκάνησα, με την παρουσία όλων των Περιφερειαρχών της χώρας, των αιρετών εκπροσώπων των Περιφερειών και Υπουργών της κυβέρνησης, που θα πρέπει να αξιοποιηθεί για να διαμορφωθεί ο νέος χάρτης της περιφερειακής ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια