Κως: Ξεκινούν τα μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης


Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης που θα λειτουργήσει για τρίτη συνεχή χρονιά στη Κω, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Βόρειας Δωδεκανήσου.

Οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη και θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ενώ το ωρολόγιο πρόγραμμα ήδη οριστικοποιήθηκε μετά από τη σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο εκπαιδευτικών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που θα συμμετέχουν στη διδασκαλία.

Οι εκπαιδευτικοί επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να στηρίξουν και φέτος τα παιδιά των λαϊκών/εργατικών οικογενειών του νησιού, που όπως υποστήριξαν “κάτω από τις δυσκολίες και τα δεκάδες αδιέξοδα που τους βάζει το σημερινό σύστημα, προσπαθούν να μορφωθούν”.

Παράλληλα, διατυπώθηκαν προτάσεις εμπλουτισμού του προγράμματος του ΛΦΑ, όπως η δημιουργία θεατρικής ομάδας για τους μαθητές του.

Να σημειωθεί ότι τα προσφερόμενα μαθήματα είναι:

* Αρχαία Ιστορία Χημεία για την Γ’ Γυμνασίου.

*Άλγεβρα Χημεία Φυσική για την Α’ Λυκείου.

*Λατινικά Προσανατολισμού, Μαθηματικά Γενικής Παιδείας, Μαθηματικά Προσανατολισμού Αρχαία και  Έκθεση για την Β’ Λυκείου.

*Έκθεση για την Γ’ Λυκείου.

Μαθηματικά (Άλγεβρα) Στοιχεία Μηχανών για την Γ’ Επαγγελματικού Λυκείου και Ελεύθερο Σχέδιο όσον αφορά στα Ειδικά Μαθήματα Πανελλαδικών

Η εγγραφή θα γίνεται στον χώρο του Εργατικού Κέντρου αποκλειστικά από κηδεμόνα του μαθητή και με την εγγραφή συγκατάθεσή του, μετά από ραντεβού με τη γραμματεία του ΛΦΑ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, μέσω της σελίδας του Εργατικού Κέντρου (www.ekvsd.gr), αλλά και μέσω του Facebook (@ergatiko.kentro.bsd).

Πηγή: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια