Εγκαινιάζεται η σύνδεση Μπαχρέιν - Ρόδος με την «Gulf Air»


Όπως έκανε γνωστό με μήνυμα του στα Social Media ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος,  η αεροπορική εταιρεία «Gulf Air» πρόκειται να εντάξει στα δρομολόγια της και το νησί της Ρόδου.

Με αυτή την συνεργασία, εγκαινιάζεται η σύνδεση του νησιού μας με το... Μπαχρέιν, μέσω μιας εταιρείας υπερπολυτελείας φέρνοντας έναν... «άλλο αέρα».

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη:

gold+&+silver+banner+lockdown

Τα νησιά μας, μπορούν και ανοίγουν τα φτέρα τους στον κόσμο και τα φτερά των αεροπορικών εταιρειών είναι φτερά και των νησιών μας. 

Οι αεροπορικές συνδέσεις για τα νησιά μας είναι, μαζί με τις ακτοπλοϊκές, οι λεωφόροι μας. 

Η Gulf Air, βάζει στα σχέδια της μια νέα αεροπορική σύνδεση μεταξύ Μπαχρέϊν και Ρόδου για το '23 και περιμένουμε την ανακοίνωση για να επιβεβαιώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης στα νησιά μας και να σφραγίσουμε μια νέα ακόμα σχέση, αυτή τη φορά μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ρόδου 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια