Έλαβε τέλος το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου


Έλαβαν τέλος οι διοργανώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Ρόδου που έγιναν στη νησί μας το τριήμερο από 4 έως 6 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Το Φεστιβάλ, αφιερωμένο στην κωμωδία, φιλοξένησε θεατρικές ομάδες από την Ευρώπη ειδικευμένες στο θεατρικό είδος της κομμέντια ντελ άρτ και την κωμωδία. Η τελετή έναρξης με τίτλο «ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ» η οποία έγινε στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ήταν αφιερωμένη στην καλλιτεχνική συνύπαρξη παιδιών της ειδικής εκπαίδευσης με της γενικής και χαρακτηρίστηκε από την συγκίνηση και αγάπη του κόσμου σε μία τόσο ιερή ιδέα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ είχε η Βίκυ Θεολόγη, Πρόεδρος του Θεατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου ενώ η δράση ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ.

Ας σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ διεξάχθηκαν θεατρικά εργαστήρια τα οποία παρακολούθησε μεγάλο μέρος του κόσμου και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια