Ενθουσιασμένος και πανευτυχής ο Γ.Χαζημάρκος για τον φετινό τουρισμό


Για την άκρως επιτυχημένη φετινή τουριστική χρονιά μίλησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και έδωσε εύσημα σε όποιον έβαλε το δικό του «λιθαράκι» για να «χτιστεί» η μεγάλη αυτή επιτυχία.

Θυμίζουμε πως η Περιφέρεια μας, ξεπέρασε το ήδη φοβερό ρεκόρ του 2019, φθάνοντας σε απίστευτα νούμερα που ζάλισαν, εν καιρώ κρίσης, πανδημίας αλλά και πολέμου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Χατζημάρκου:

gold+&+silver+banner+lockdown

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κανείς το αποτύπωμα του τουριστικού 2022 στα νησιά μας. Και φυσικά, είναι ακόμα πιο δύσκολη η περιγραφή της πορείας πρός αυτό το αποτέλεσμα.

Το να σπάει το Νότιο Αιγαίο το προηγούμενο του ρεκόρ, του 2019, κατά 15%, εν μέσω πανδημίας, πολέμου και ενεργειακής κρίσης, μόνο απλό δεν είναι. 

Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτό, στο πιο δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας που πίστεψε και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Σήμερα βρισκόμαστε στο Λονδίνο, στο άνοιγμα της Τουριστικής Εκθεσης World Travel Market. 

Βλέπουμε συνεργάτες και τους δίνουμε το δικό μας μήνυμα, οτι η εμπιστοσύνη τους ήταν για εμάς βάρος που το σηκώσαμε με αίσθημα ευθύνης, βάζοντας αυτή ακριβώς την εμπιστοσύνη στο κέντρο ενός συνεκτικού σχεδίου.

Τα χρόνια της πανδημίας, κερδίσαμε μερίδιο αγοράς στοχεύοντας όχι στο  να σπάσουμε για μια ακόμη χρονιά το ρεκόρ, αλλά στο να γίνουμε καλύτεροι. Απο αυτό έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουμε στην οικονομία και στην κοινωνία και όχι απο το κυνήγι των αφίξεων. 

Και γινόμαστε καλύτεροι.

Μέσα απο δυσκολίες, αλλά αυτό μάλλον λειτουργεί σαν καταλύτης για τους πιο  δημιουργικούς και υπεύθυνους  πολίτες αυτού του τόπου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια