Κάλεσμα νέων μελών στη Δημοτική Χορωδία των Συναισθημάτων


Από τον ΔΟΠΑΡ ανακοινώνεται ότι η νεοσύστατη Δημοτική Χορωδία των Συναισθημάτων Δήμου Ρόδου η οποία λειτουργεί ως τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου, καλεί κοντά της νέα μέλη, άνδρες και γυναίκες.

gold+&+silver+banner+lockdown

Για την συμμετοχή δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις ούτε ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες μια και όλα επιτυγχάνονται σιγά-σιγά με την δουλειά που γίνεται στις πρόβες-μαθήματα. Οι πρόβες της Χορωδίας των Συναισθημάτων γίνονται κάθε Δευτέρα 7μμ με 7.45μμ., στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο. Διδάσκει ο μουσικοπαιδαγωγός (διδάκτωρ μουσικής παιδαγωγικής) και διευθυντής Χορωδιών, Γιώργος Σακελλαρίδης.

Η Χορωδία των Συναισθημάτων Δήμου Ρόδου, ως τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου, λειτουργεί στα πλαίσια της φιλοσοφίας ότι η μουσική και ιδιαίτερα το τραγούδι αποτελούν δικαίωμα και ανάγκη κάθε ανθρώπου. Γι’ αυτό και είναι ανοιχτή σε όλα τα άτομα που αγαπούν το ποιοτικό τραγούδι και την εποικοδομητική ανθρώπινη επικοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες μιλήστε με τον διδάσκοντα κ. Γιώργο Σακελλαρίδη στο 697 6968055 ή μέσω messenger στη σελίδα του Face book, «Γιώργος Σακελλαρίδης Μουσική Παιδαγωγική».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια