Στη Ρόδο ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ

 


Επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποιεί από το πρωί ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος, για να έχει συναντήσεις με στελέχη και φίλους του κόμματος και να μιλήσει σε εκδήλωση που θα γίνει σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο «Πλάζα».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη βούληση να προστατεύσει τους πολίτες, που πλήττονται από την ακρίβεια στα καταναλωτικά προϊόντα και στην ενέργεια και χαρακτήρισε το καλάθι του νοικοκυριού «κίνηση χωρίς ουσία, που έγινε για εντυπωσιασμό». Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, το ΠΑΣΟΚ τάσσεται υπέρ της μείωσης του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα ώστε να μειωθούν οι τιμές, υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού και υπέρ της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Ερωτηθείς σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ μιας ειδικής συμφωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας, η οποία να περιλαμβάνει οικονομικές κυρώσεις όταν η Τουρκία παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διεθνείς συνθήκες ή τα σύνορα. «Επιπλέον πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν μπορεί να εξοπλίζεται ένας διεθνής ταραξίας και μάλιστα από τους Ευρωπαίους εταίρους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις υποκλοπές είπε ότι η συγκάλυψη της υπόθεσης φέρει το όνομα του πρωθυπουργού και ότι θα πρέπει πριν από τις εκλογές να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους παρακολουθείτο ο Νίκος Ανδρουλάκης. Επίσης για το Predator ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πού βρίσκεται και ποιες εταιρείες κρύβονται από πίσω.

Ακόμα, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο για τη μάχη των εκλογών και σύντομα θα ανακοινωθούν τα βουλευτικά ψηφοδέλτια, που θα είναι ανανεωμένα σε όλα τα επίπεδα.


Πηγή:ertnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια