Η Ρόδος κερδίζει τις εντυπώσεις στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο


Δυναμικό παρών δίνει η Ρόδος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο “WTM LONDON”, συνεχίζοντας να κατακτά τις τουριστικές αγορές του εξωτερικού με στόχο τη διατήρηση και την ενίσχυση των εξαιρετικών επιδόσεων που σημείωσε φέτος σε επίπεδο αφίξεων, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.  

Στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο ραντεβού της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, ο Δήμος Ρόδου έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αυτόνομη παρουσία. Συμμετέχει με δικό του περίπτερο μέσω του ΠΡΟΤΟΥΡ το οποίο αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών της έκθεσης.

Το 55 τετραγωνικών μέτρων περίπτερο της Ρόδου, λειτουργεί ως «κόμβος δικτύωσης» φιλοξενώντας τις συναντήσεις και τα ραντεβού των επιχειρηματιών του νησιού με τους εκπροσώπους των διεθνών τουριστικών οργανισμών. Εντυπωσιάζει με το μοντέρνο σχεδιασμό του, τον τεχνολογικό του εξοπλισμό και την αισθητική του, καταφέρνοντας να αναδείξει την ξεχωριστή φυσιογνωμία του προορισμού.

Στις ηλεκτρονικές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του χώρου, προβάλλονται νέα θεματικά διαφημιστικά βίντεο για τον αθλητικό τουρισμό, το γαμήλιο τουρισμό, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό κλπ. Μάλιστα για πρώτη φορά δεν διατίθεται έντυπα στο περίπτερο της Ρόδου, γεγονός που συνδέεται με την στροφή του Δήμου σε οικολογικές και αειφόρες πρακτικές. Διανέμονται USB sticks που περιλαμβάνουν πλούσιο πληροφοριακό και προωθητικό υλικό (βίντεο, φωτογραφίες, χάρτες, οδηγούς κλπ). 

Ο Δήμος της Ρόδου εκπροσωπείται στην WTM από πολυπληθή ομάδα με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη o οποίος μαζί με μέλη της αποστολής έχει σειρά B2B συναντήσεων με εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών οργανισμών, εταιρειών κρουαζιέρας, αεροπορικών εταιρειών, εταιρειών προώθησης ειδικών μορφών τουρισμού με στόχο τη σύναψη νέων συμφωνιών και την ενδυνάμωση των ήδη ισχυρών δεσμών της Ρόδου με την αγορά της Αγγλίας και του Ην. Βασιλείου εν γένει.

Η συγκροτημένη και στοχευμένη εκπροσώπηση και παρουσίαση της Ρόδου στην WTM έχει αποσπάσει άκρως θετικά σχόλια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια