Θεατρικά Εργαστήρια ΔΟΠΑΡ για παιδιά, εφήβους και ενήλικες


Μαθήματα περί θεάτρου διοργανώνει για μία ακόμη φορά ο ΔΟΠΑΡ.

Εργαστήρι Θεάτρου για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών

gold+&+silver+banner+lockdown

Ο μαγικός κόσμος του θεάτρου, που πάντοτε συναρπάζει τα παιδιά, ανοίγεται μπροστά τους με το Εργαστήρι Θεάτρου του ΔΟΠΑΡ. Τα παιδιά αγαπούν την ελεύθερη έκφραση και μέσα από θεατρικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια ρόλων αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, το αίσθημα της ομαδικότητας και καλλιεργούν τα αισθητικά τους κριτήρια.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και ώρα 17.00 – 18.00.

Εργαστήρι Θεάτρου για εφήβους ηλικίας 13-18 ετών

Οι έφηβοι έχουν ανάγκη να εκφραστούν μέσα από το σώμα τους και να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα και τις ιδέες τους. Το σώμα τους μπορεί να γίνει εργαλείο έκφρασης και δημιουργίας μέσα από την τέχνη του θεάτρου.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και ώρα 18.30 – 20.00.

Εργαστήρι Θεάτρου για ενήλικες

Η ανάγκη για έκφραση μέσα από την τέχνη του θεάτρου αποτελεί μέσο για την αναζήτηση του αληθινού δοκιμάζοντας τις δυνατότητές μας.

Μέσα από ασκήσεις σωματικού θεάτρου, φωνής και έκφρασης και αυτοσχεδιασμών καλλιεργούνται το θεατρικό ήθος, ο ρυθμός, η σωματική κίνηση, το πνεύμα συνεργασίας, η αυτοσυγκέντρωση και η καλλιτεχνικότητα.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και ώρα 20.00 – 21.30.

Όλα τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου, οδός Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α, Μόντε Σμιθ. Ημερομηνία έναρξης των παραπάνω εργαστηρίων είναι η Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

Εισηγήτρια των Εργαστηρίων είναι η Σουσάνα Καρδούλια, ηθοποιός και σκηνοθέτιδα.

Για την εγγραφή σας στα Θεατρικά Εργαστήρια του ΔΟΠΑΡ οι κηδεμόνες των ανηλίκων σπουδαστών και οι ενήλικοι σπουδαστές θα κάνουν Εγγραφή στην εφαρμογή https://odeiodopar.gr/ Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα συνδεθείτε στη εφαρμογή και θα δημιουργήσετε την αίτηση σας, στη διαδρομή Αιτήσεις – Αιτήσεις Εργαστηρίων. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα γραφεία του ΔΟΠΑΡ 2241026385 ή 2241027427, γραφείο 6, πληροφορίες κα Μπινίκου Ελευθερία ή στο κινητό 6942200420 κα. Σουσάνα Καρδούλια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια