Ανακατασκευάζεται γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αρχάγγελο


Στον Αρχάγγελο της Ρόδου, ένα γήπεδο 9×9 ανακατασκευάζεται για να δοθεί και αυτό, σύγχρονο και ασφαλές, στα παιδιά που αναζητούν χώρους άθλησης. 

Η ανακατασκευή του γίνεται μέσω του ειδικού προγράμματος συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων. Μεταξύ όσων έχουν επιλεγεί να συντηρηθούν είναι και αυτό στον Αρχάγγελο.

Ο Περιφερειάρχης , Γιώργος Χατζημάρκος με αφορμή το έργο προχώρησε σ' ένα μήνυμα. 

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

Το Ειδικό Πρόγραμμα Συντήρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων που πρώτοι, και χωρίς αρμοδιότητα, εφαρμόσαμε και οδήγησε στην ανακατασκευή δεκάδων αθλητικών εγκαταστάσεων σε νησιά μας, κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ως η πρωτοβουλία που έδωσε λύσεις που τα νησιά μας και κυρίως η νεολαία τους είχαν ανάγκη.

Αντιμετωπίζουμε τις πάσης φύσεως δυσκολίες, όπως αυτές που συνάντησε στην εξέλιξη της η διαγωνιστική διαδικασία του εν λόγω έργου, με την υπομονή, την επιμονή και την δημιουργικότητα που αρμόζει σε μια δημόσια διοίκηση με σταθερές αρχές, δέσμευση στον στόχο και στον λόγο της. Οπως επίσης, αντέχουμε στην μίζερη και μικρόψυχη στάση των ψευτοευαίσθητων που τρέφονται απο την χολή που που οι ίδιοι παράγουν. 

Θυμίζουμε πάντα οτι αν εκείνοι έκαναν στο ελάχιστο την δουλειά τους, σήμερα εμείς δεν θα χρειαζόταν να παίρνουμε πρωτοβουλίες σε τομείς της ζωής που δεν ανήκουν στις δικές μας αρμοδιότητες. 

Κοιτάμε πάντα Μπροστά και μας αφορά μόνο το να φέρουμε Αποτέλεσμα.

Κοιτάμε μόνο πως θα φτιάχνουμε πράγματα, καταστάσεις και εγκαταστάσεις. Καθημερινά 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια