Έκθεση Pebble Art – ΒοτσαλοΠοιήματα IV – Σελίνα Κρητικού


Από τις 11 έως τις 21 Νοεμβρίου διαρκεί η έκθεση Pebble Art της εικαστικού Σελίνας Κρητικού, «ΒοτσαλοΠοιήματα IV» στον ιστορικό χώρο της οπλοθήκης de Milly.

gold+&+silver+banner+lockdown

Τα βότσαλα ζωντανεύουν ξανά και σκορπούν συναισθήματα διηγούμενα τις ιστορίες τους. Ιστορίες καθημερινές, ιστορίες αγάπης, ιστορίες ανθρώπινες, ιστορίες ξεριζωμού και προσφυγιάς. Ένα ταξίδι δημιουργικό που συνεχίζεται, ανανεώνεται, πηγαίνει όλο και «μακρύτερα» παρασύροντας τους θεατές σε μία περιήγηση στο σαγηνευτικό κόσμο του Pebble Art.

Τα βότσαλα ενσαρκώνουν ρόλους με απόλυτα φυσικό τρόπο, προβάλλοντας την «ψυχή» τους στα μάτια του θεατή ως μία μοναδική αποκάλυψη. Αυτή η μύηση ανοίγει νέους δρόμους που εξάπτουν το συναίσθημα και τις μνήμες ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον όμορφο κόσμο του Pebble Art (η Τέχνη της Πέτρας).

Η Σελίνα Κρητικού ζει και δημιουργεί στη Ρόδο. Έχει στο ενεργητικό της 5 ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το έργο της ¨Φυγή¨ επελέγη και δημοσιεύθηκε από το διεθνές περιοδικό τέχνης «Artist talk magazine” . Έργα της συμμετέχουν σε πολυτελές βιβλίο-λεύκωμα σύγχρονων εικαστικών.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια έκθεσης: 11-21 Νοεμβρίου 2022

Οπλοθήκη De Milly (απέναντι από τη ΔΕΗ)

Ώρες λειτουργίας: 18:00-21:30

Είσοδος ελεύθερη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια