Επίδομα παιδιού (Α21): Ποιες είναι οι επόμενες πληρωμές του έτους 2022 - Πότε καταβάλλεται η έξτρα 1,5 δόση


Μέχρι στιγμής έχουν καταβληθεί πέντε διμηνιαίες δόσεις του επιδόματος παιδιού Α21, πού αφορούσαν τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάϊο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Οι επόμενες πληρωμές για το επίδομα παιδιού Α21 θα πραγματοποιηθούν στις εξής ημερομηνίες.

1.5 έξτρα δόση

Τον Δεκέμβριο επίσης προβλέπεται η εφάπαξ οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που λαμβάνουν επίδομα παιδιού, η οποία αντιστοιχεί σε μιάμιση επιπλέον μηνιαία δόση επιδόματος. 

Πληρωμή μέχρι 20 Δεκέμβριου. Οι δικαιούχοι δεν θα χρειαστεί να υποβάλλουν ξεχωριστή αίτηση και θα λάβουν τα χρήματα αυτόματα στον λογαριασμό τους, αρκεί να έχει υποβληθεί αίτηση κατά τη διάρκεια του έτους και να είναι δικαιούχοι του επιδόματος.

Έκτη δόση

20 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η έκτη και η τελευταία δόση για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Νωρίτερα από κάθε άλλη προηγουμένη χρονιά με βάση το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στις 15.11.2022.

Εμβόλιμη πληρωμή

Τελευταία εργάσιμη ημέρα Ιανουάριου η Φεβρουάριου (δεν υπάρχει ακόμα σχετική διευκρίνηση του ΟΠΕΚΑ) θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού Α21 σε όσους δεν έχουν λάβει το επίδομα στις προηγούμενες πληρωμές, έχουν εκκρεμότητες η έχουν αποκτήσει τέκνα για τα οποία δεν θα έχουν λάβει τα αντίστοιχα ποσά στις προηγούμενες πληρωμές. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια