ΟΠΕΚΑ: Πληρωμή επιδομάτων Ιανουαρίου - Ποιοι θα πληρωθούν το επίδομα παιδιού Α21

 


Για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου ειναι προγραμματισμένη η πληρωμή για μία σειρά επιδομάτων ΟΠΕΚΑ. Η καταβολή οπως κάθε μήνα θα ξεκινήσει από την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και συγκεκριμένα από Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. 

Συγκεκριμένα, θα καταβληθούν τα εξής επιδόματα:

Επίδομα στέγασης

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Δικαιούχοι 

Αναπηρικά

Στεγαστική συνδρομή

Επίδομα ομογενών

Ανασφ. Υπερ. Σύνταξη ν. 1296/1982

Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπερηλίκων

Έξοδα κηδείας

Επίδομα γέννησης

Επίδομα παιδιού

Ορεινών και μειονεκτικών περιοχών

Προστατευόμενα τέκνα θανόντων σε φυσικές καταστροφές

Επίδομα παιδιού Α21, ποιοι πληρώνονται Ιανουάριο

Τελευταία εργάσιμη ημέρα Ιανουάριου θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού Α21 σε όσους υποβάλλουν την αίτηση μέχρι 15.01.2023.

Η πληρωμή αφορά τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2022 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν την δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη μέχρι 15.01.2023

Είναι εμβόλιμη πληρωμή και δεν αφορά όλους τους δικαιούχους.

Η εμβόλιμη πληρωμή είναι μη τακτική πληρωμή. Όχι από τις δεδομένες έξι (6) του κάθε έτους. Η εμβόλιμη αφορά μόνο όσους έχουν εκκρεμότητες από το περασμένο έτος 2022 και αιτηθούν έως 15.01.2023 για να εκκαθαριστούν οι δόσεις, πού δικαιούνται. 

Επίδομα παιδιού Α21, ποτέ η πρώτη πληρωμή του έτους 2023

Τελευταία εργάσιμη Μαρτίου η πρώτη δόση Επιδόματος Παιδιού για τούς μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Η πρώτη πληρωμή θα αφορά μόνο όσους θα έχουν υποβάλλει Νέα αίτηση για το έτος 2023.

Επίδομα παιδιού Α21,  ποτέ ανοίγουν οι αιτήσεις για το έτος 2023  

Κάθε χρόνο δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού Α21 απαραίτητα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τούς προκειμένου να λαμβάνουν το επίδομα για το τρέχον έτος.

Οι αιτήσεις ανοίγουν πάντα αρχές της χρονιάς και συγκεκριμένα τέλη Φεβρουάριο με αρχές Μάρτιου και μας καλύπτουν για όλο το υπόλοιπο έτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια