Ρόδος-44χρονη: Τα πρώτα λόγια της 44χρονης μετά την περιπέτειά της

 


Τα όσα βίωσε περιπλανώμενη στο δάσος όλες αυτές τις ημέρες, φαίνεται πως περιέγραψε η 44χρονη μητέρα στη Ρόδο, που αγνοούταν από την περασμένη Δευτέρα και εντόπισαν τελικά δύο Ισραηλινοί περιπατητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στο πλάι της 44χρονης στο νοσοκομείο- όπου νοσηλεύεται και της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις καθώς βρέθηκε αφυδατωμένη και ξυπόλητη (φορούσε μόνο τη μία κάλτσα)- βρέθηκε και ψυχολόγος. Η γυναίκα φέρεται να περιέγραψε όσα βίωσε μέσα στο δάσος, ωστόσο φαινόταν να μην γνώριζε τι είχε συμβεί με το αυτοκίνητό της και πώς αυτό βρέθηκε μέσα στο ρέμα.

Επί έξι ημέρες είχαν χαθεί τα ίχνη της 44χρονης γυναίκας. Οι έρευνες ήταν σε πλήρη εξέλιξη, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της αστυνομίας, πυροσβέστες, τρεις ομάδες της υπηρεσίας Silver Alert και τον Ερυθρό Σταυρό. Η αστυνομία είχε πάρει καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα αλλά και από άτομα με τα οποία φαίνεται να είχε επαφές η αγνοούμενη.

Ευτυχώς, δυο Ισραηλινοί περιπατητές εντόπισαν την αγνοούμενη σε απόσταση περίπου 2 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της, να περιφέρεται και να τα έχει χαμένα.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο της 44χρονης στο μοναστήρι
Η 44χρονη είχε επισκεφθεί το μοναστήρι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες- ντοκουμέντο, μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1:40 το μεσημέρι, ενώ αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20.

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης, ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτός δεν ήταν στο μοναστήρι αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

"Έχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδο-ιερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας. Είμαι ένας απλός πολίτης. Ο κτήτορας του μοναστηριού”, είπε.

Πάντως απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα της εξαφάνισης αναμένεται να δοθούν όταν οι αστυνομικοί μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από την 44χρονη.


Πηγή:.thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια