Βρέθηκε ζωντανή η 44χρονη που αγνοούνταν – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου

 


Βρέθηκε ζωντανή σήμερα το πρωί απο περιπατητή στην περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων η  44χρονη Ροδίτισσα που αγνοούνταν απο το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα η 44χρονη βρέθηκε στην παλιά Εθνική Οδό Ρόδου μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου μεταφέρεται στο Νοσοκομείο της Ρόδου για προληπτικό έλεγχο της υγείας της.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου αναφέρουν ότι η 44χρονη περιπλανιόταν το βράδυ στην περιοχή της Μαλώνας, μάλιστα την κατέγραψαν και κάμερες επιχειρήσεων του χωριού και στη συνέχεια μέσω των Μασσάρων οδηγήθηκε στο δρόμο, κοντά στην εκκλησία του Σταυρού όπου και εντοπίστηκε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, ο αδελφός της Βασίλης Ευθυμίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και έτσι, όπως υπογράμμισε, μπαίνει τέλος σ΄ αυτήν την περιπέτεια, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας και βοήθησαν στον εντοπισμό της, όλα αυτά τα μερόνυχτα, ελέγχοντας σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή που πιθανόν να βρισκόταν.

Εκτιμάται τέλος πως στο νοσοκομείο θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους όλη την ημέρα σήμερα, διότι η εξάντλησή της είναι μεγάλη.Πηγή:ertnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια