ΔΟΠΑΡ: Κάλεσμα Νέων μελών στις Χορωδίες του Δήμου Ρόδου


 Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, ανακοινώνεται η λειτουργία δύο νέων τμημάτων Χορωδίας για παιδιά ηλικίας από 5 έως 11 χρονών. Και τα δύο τμήματα λειτουργούν κάθε Σάββατο. Το ένα 12:00 με 12:35 και το άλλο 18:15 με 18:50. Τα μαθήματα – πρόβες μπορούν να τα παρακολουθούν και οι γονείς.

Όσο αφορά ενήλικες που επιθυμούν να γίνουν μέλη της «Χορωδίας των Συναισθημάτων Δήμου Ρόδου» που αποτελεί τμήμα της γνωστής «Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου», ο ΔΟΠΑΡ ενημερώνει ότι οι πρόβες – μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα 19:00 με 19:45. Οι συμμετοχές είναι «ανοιχτές» σε όλους όσους αγαπούν το τραγούδι και δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.

Για καμία από τις συμμετοχές δεν προβλέπονται δίδακτρα. Οι συναντήσεις γίνονται στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο. Διδάσκει ο μουσικοπαιδαγωγός και διευθυντής Χορωδιών, κ. Γιώργος Σακελλαρίδης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μιλήσετε μαζί του στο 697 6968055 ή μέσω messenger στη σελίδα του Facebook: «Γιώργος Σακελλαρίδης Μουσική Παιδαγωγική.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια