Διαγόρας: «Ελλάς το μεγαλείο σου...Και μη χειρότερα''»


H Π.Α.Ε. Διαγόρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την ταλαιπωρία που υπέστη κατά τη διάρκεια της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά: ''Κανείς στην ΠΑΕ Διαγόρας, δεν μπορεί να οριοθετήσει ακόμα την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα κατα την επιστροφή της απο την Θεσσαλονίκη, μετά το μάτς με τον Ηρακλή, αλλά και να εξηγήσει το γιατί γι αυτή την οδύσσεια.

Ειναι ευλογα τα ερωτήματα που προκύπτουν ..."Δεν μπορούμε να μετακινηθούμε στην ιδια μας τη χώρα; Μήπως πρέπει να πηγαίνουμε απέναντι για να είμαστε εγκαιρα στον προορισμό μας;"Ένα ακριτικό νησί 100000 κατοίκων το χειμώνα οι αεροπορικες εταιρειες το βάζουν σε χειμέρια νάρκη! Η αγανάκτηση σ όλο της το μεγαλείο...Πιο συγκεκριμένα:

-Ο Διαγόρας μετακινήθηκε την Κυριακή από Ρόδο θεσσαλονικη αεροπορικως δεν βρήκε αεροπορικά εισητήρια επιστροφής και αναγκάσθηκε να κινηθεί με πούλμαν οδικώς και να επιστρέψει στην Αθήνα, στην οποία εφτασε στην 1 τα ξημερώματα.

-Η ομάδα διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας κι απο κεί κι ύστερα ...χωρίσθηκε σχεδόν στη μέση!Κάποιοι απο τους παίκτες εφυγαν στις 07.25 με πτήση της SKY και οι υπόλοιποι στις 8 το βράδυ της Τετάρτης πάλι με την SKY για το νησί της Ρόδου.Το αεροπλάνο εφτασε πάνω απο το νησί μας, κι αρχισαν οι βόλτες 2 ωρες δειχνοντας αδυναμία να προσγειωθεί.Το αποτέλεσμα ηταν να επιστρέψει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" Τα παιδια της αποστολής μεταφέρθηκαν απο τους ανθρώπους του Διαγόρα σε ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσουν.

Η Διοίκηση καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να έρθουν στη βάση τους όλοι και να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Πανσερραικό.Αυτό πιθανότατα να συμβεί και σήμερα το βράδυ.

Σύμφωνα με όσα εγιναν γνωστά η προπόνηση της Τετάρτης ματαιώθηκε απο τον Πάρη Ανδράλα καθώς δεν είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι φίλαθλοι της Θύρας 6 επέστρεψαν με πλοίο σήμερα στο νησί μας. Ελλάς το μεγαλείο σου...Και μη χειρότερα''

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια