Δυο σύγχρονα ασθενοφόρα από το Ίδρυμα Ευγενίδου στα Κ.Υ Νότιας Ρόδου και Ίου


Τελετή παράδοσης δυο ασθενοφόρων για τα Κ.Υ Νότιας Ρόδου και Ίου, προσφορά από το Ίδρυμα Ευγενίδου πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα.

παραβρέθηκαν ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, οι βουλευτές Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης και Φίλιππος Φόρτωμας, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, ο Δήμαρχος Ίου Γκ. Γκίκας, ο Δήμαρχος Ρόδου Α. Καμπουράκης και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τα δυο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα παρέδωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λεωνίδας Δημητριάδης- Ευγενίδης.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου από την αρχή της πανδημίας έχει προσφέρει για ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία «Σωτηρία» 265.768 €, «Αττικόν» 138.040 €, «Παίδων»  74.052,65 €, ενώ η δωρεά των δύο ασθενοφόρων ανέρχεται στα 117.120 €. Παράλληλα, το Ίδρυμα Ευγενίδου ενίσχυσε και τον τομέα της Παιδείας με δωρεές ύψους 406.000 ευρώ. Στον τομέα της Ναυτικής Εκπαίδευσης το Ίδρυμα ανέλαβε την πρωτοβουλία να συντονίσει την υλοποίηση της πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, ανταποκρινόμενο έγκαιρα και αποτελεσματικά στα προβλήματα που προέκυψαν από την αναστολή λειτουργίας των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) και των υπόλοιπων Δημόσιων Σχολών Κατάρτισης και Μετεκπαίδευσης.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια